Често задавани впроси

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Задължително ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?

Не, можете да поръчате бързо и лесно по телефон или чрез фейсбук страницата ни Square Art Tag. Телефон за поръчки: 0877440770

Продуктът, който искам да закупя, вече не е в наличност. Има ли все пак възможност да го поръчам?

Да! Tой ще бъде изработен специално за Вас и ще можете да направите поръчка за него. Нужно е да ни се обадите и да ни кажете кой е той. Единствено, ако материалите, от който е направен вече са изчерпани, може да Ви бъде предложен същия модел, но в друг десен.

Мога ли да закупя продукт чрез обаждане по телефона?

Разбира се! Може да направите своята поръчка по няколко начина – чрез нашия сайт, чрез телефонно обаждане на посочените телефони за връзка и чрез лично съобщение на facebook страницата ни.

Какъв е начинът на плащане?

Плащането на продуктите се извършва по три начина с наложен платеж на куриера, при получаване на пратката.

Как получавам потвърждение за успешна поръчка?

След финализиране на поръчката ще получите имейл, обобщаващ вашата поръчка. Също така очаквайте и телефонно обаждане от нас за потвърждаване на направената поръчка.

Как ще получа продуктите и колко струва тяхната доставка?

Доставките на Square Art Tag се извършват от куриерска фирма Еконт или Speedy, като разходите за тях се заплащат от клиентите на територията на страната. В зависимост от стойността на поръчката Square Art Tag има право и да обявява безплатни доставки за определени суми и кампании.

В деня на доставката ще получите SMS от куриера с данни за пратката. В случай че искате да промените времето или мястото на получаване, моля използвайте даните от SMS-а и се свържете с куриера. В SMS-а има и линк за промяна на доставката.

Мога ли да отменя поръчката си?

Разбира се. Ако поръчката все още не е доставена може да бъде отменена, като се свържете с нас на посочения телефон за връзка.

Мога ли да поръчам от чужбина?

Да, разбира се. Доставяме пратки и в чужбина, като разходите за доставка са за сметка на клиента.

Мога ли да върна (или заменя) поръчани продукти?

Да! Имате право на връщане и замяна. Разбира се, за да бъдат върнати или заменени артикулите трябва да са в запазен търговски вид: да не са носени, да не са с премахнати етикетите и да не са третирани по никакъв начин.

Единствено в случайте когато дрехата е изработена по поръчка, специално за вас, по Ваши индивидуални размери, нямате право на замяна.

Какви документи са необходими, за да върна продукт?

Нужно е да се свържете предварително с нас на посочения имейл или телефон и ще ви бъде оказано пълно съдействие и помощ.

info@squarearttag.com

0877440770

Има ли продукти, които не могат да бъдат върнати?

Да. Mодели, изработени по индивидуални размери, не подлежат на замяна и връщане.

Какъв е адресът за връщане на продукти?

При необходимост да върнете даден продукт, моля свържете се с нас, за да Ви бъде даден адрес, на който да изпратите пратката си.

Защитени ли са данните ми, когато пазарувам в Square Art Tag?

Разбира се, данните ви са защитени, при пазарувате в сайта на Square Art Tag. Вашата информация се съхранява при високи нива на сигурност. Вижте Политика за поверителност.

Искам да променя нещо в моята поръчка. Как мога да го направя?

Ако искате да промените нещо във Вашата, моля свържете се с нас на посочените телефони.

Не съм сигурна относно размера. Как мога да получа информация, за това кой е най-подходящия размер за мен?

Моля да обърнете внимание на Таблицата ни с размери. Там има подробно описание за това кой размер на какви сантиметри отговаря. Ако въпреки това, отново се колебаете кой е Вашият размер, не се притеснявайте да се свържете с нас за съдействие.

Колко време, след връщането на даден артикул, ще получа парите си обратно?

Ще получите парите си обратно, в срок от 5 работни дни от датата на получаване на пратката Ви при нас.

След колко време ще ми бъде доставена пратката?

При наличност на модела, поръчката ще бъде доставен до 48 часа. За по-малките населени места, това може да отнеме 2- 3 работни дни. При нужда от изработка на модела е възможно да се чака от седмица и половина до 3 седмици.

 

Получих подаръчен ваучер за пазаруване в Square Art Tag. Как мога да го използвам?

За да използвате подаръчния си ваучер, е нужно да въведете номера на ваучера в съответното поле при поръчка.

Имате ли магазини в страната?

За момента дрехите на Square Art Tag могат да бъдат намерени единствено и само на нашия официален сайт: www.squarearttag.com   

 

Ако харесвате нашите модели и желаете да станете наш партньор и да предлагате дрехите ни във Ваш обект моля, изпратете ни имейл на: info@squarearttag.com и ни разкажете за вашето предложение.

 

 

Shopping Cart